Uw vakman voor stuc werk!

Wilt u uw muur of plafond opnieuw gestuct hebben? Dan bent u aan het juiste adres. Stuurt u vrijblijvend een mail voor offerte. Door stuc werk door ons uit te laten voeren profiteerd uw niet alleen van uitstekend werk maar ook van het 6% btw tarief op arbeid en materiaal.

FacebookTwitterGoogle+PinterestDelen

Vervuiling in cv leiding reinigen?

Door corrosie (roest) of vervuiling door installatie werkzaamheden kunnen uw cv leidingen verstopt raken. Wij kunnen dat relatief simpel oplossen door uw systeem te spoelen. Door het toevoegen van een speciaal middel beschermen we uw radiatoren tegen eventueel doorroesten. Wilt meer informatie of een offerte? Stuurt u dan een email naar info@timvoorelkeklus.nl

Spoelen cv installatie

Oplevering keuken!

Wat begon met een demo keuken uit de showroom, eindigde in een zeer fraaie keuken op maat gemaakt.

Een zwart natuursteen blad met verzonken gootsteen. Met de ‘steigerplank’ tegels een mooi landelijke geheel geworden met een oranje tintje? 

 

Is uw woning klaar voor de vakantie?

Het is weer vakantietijd! Leuk! Maar is uw huis ook goed beveiligd? Tim voor elke Klus geeft u GRATIS advies om uw woning zo goed mogelijk te beveiligen, zodat u gerust op vakantie kunt!

Tevens kunt u bij Tim voor elke Klus ook terecht voor het aanleggen van (ip) camera’s, zodat u via uw vakantieadres een oogje in het zeil kunt houden!