Timmerwerk | Aanbouw en Verbouw | Installatie | Elektra | Montage | Dakwerk | Schilderwerk | Onderhoud


Werkzaamheden

Hier vindt u een groot scala aan werkzaamheden die ik vericht.  Veeg met uw muis over de afbeeldingen voor meer informatie.

Hier vindt u een groot scala aan werkzaamheden die ik vericht. 


Tik op de afbeeldingen om meer informatie te zien (dit werkt op sommige telefoons minder vloeiend).

Timmerwerk

Timmerwerk

Timmerwerk is een zeer ruim begrip, en wordt door mij in de ruimste zin van het woord beoefend, denk bijvoorbeeld aan aftimmeren van plinten/sierlijsten tot het plaatsen of maken van een nieuw kozijn of raam.

Aanbouw en verbouw

Aanbouw en verbouw

Wilt u een extra leef ruimte creëren of vergroten? Dit kan ik voor u realiseren! Samen met u kan ik de mogelijkheden uitstippelen. Denk bijvoorbeeld aan een extra werkkamer of badkamer, het veranderen van de indeling van uw huis.

Installatie

Installatie

Krijgt u het behaaglijk in huis of kantoor? Zo niet, laat mij een diagnose maken! De oplossing kan divers zijn, zoals: extra radiator plaatsen of vervangen. Ook kunt u bij mij terecht voor het plaatsen van een cv ketel en het onderhoud daarvan! Lees hier wat u kunt doen bij een storing!

Elektra

Elektra

Het aanleggen of verleggen van een stopcontacten/(hotel)schakelaars is voor mij geen enkel probleem! Heeft u een vraag? Stel hem gerust via info@timvoorelkeklus.nl. Ook voor het aanleggen van telefoon/televisie en internet.

Montage

Montage

Wilt u een keuken of een simpele douche kraan gemonteerd hebben? Of zou u informatie over zonnepanelen of zonnecollectoren willen hebben? Stel u vraag! Of vraag een offerte aan! Ook voor het plaatsen van HR++ besparend glas. Omdat glas de grootste 'koudebrug' is in uw huis!

Dakwerk

Dakwerk

Heeft u last van lekkage? Of het aanzicht van uw woning vernieuwen door nieuwe pannen en misschien wel een dakappel? allemaal mogelijk voor Timvoorelkeklus! Ook voor het vernieuwen van boeidelen en windveren.

Onderhoud

Onderhoud

U kunt er elk jaar weer last van hebben, bladeren die de dakgoot verstoppen! Geef het uit handen! Ook voor het reinigen van uw gevel en dakkapel! En heeft u wel eens nagedacht over het reinigen van de afzuig unit? Vraag een offerte aan voor een combi pakket! Bijv. onderhoud cv ketel en reinigen afzuig unit NU VOOR 55,- excl btw en materiaal(*algemene voorwaarden van toepassing)

Schilderwerk

Schilderwerk

Met goed schilderwerk kun u de levensduur van houten delen aanzienlijk vergroten, denk bijvoorbeeld aan buitendeuren die regelmatig beschadigt raken door stoten of huisdieren. Laat het vrijblijvend controleren! ook voor een passende offerte!

Renovatie

Renovatie

Wilt u uw woning verbeteren? Natuurlijk zult u zeggen! Maar vaak heeft dat meer voeten in de aarde dan u zult denken. Met goed overleg is veel mogelijk; enkele voorbeelden: een raam plaatsen in een bestaand kozijn of geïsoleerde voorzetwand? Ook voor het (na)maken van een authentieke kast of sier lijsten.
Heeft u vragen?


Contactgegevens

Brinkhorstweg 2F 
7311 GK Apeldoorn
T: 055 3017464
T: 0617573603
info@timvoorelkeklus.nl

Partners en certificaten

53f5e6322a6dece21f4d1454_imageedit_6_4473182946.png 53f5e56df9e528193c8c886e_imageedit_4_4492447987.png